Η ΕΨΙΛΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Ι.Κ.Ε αναζητά ταλαντούχους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενταχθούν σε μια δυναμική και καινοτόμο ομάδα. Εάν αναζητάτε μια ευκαιρία καριέρας που σας προσφέρει ανάπτυξη, πρόκληση και ένα περιβάλλον που προάγει τη δημιουργικότητα, τότε έχουμε μερικά σημεία που θα σας ενδιέφεραν:

  1. Επαγγελματική Εξέλιξη: Εδώ στην ΕΨΙΛΟΝ, πιστεύουμε στην εξέλιξη των συνεργατών μας. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.
  2. Καινοτομία: Προσπαθούμε να είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε προκλητικά έργα και να συνεισφέρετε με τις ιδέες σας.
  3. Ομαδικό Πνεύμα: Στην ΕΨΙΛΟΝ είμαστε μια ομάδα. Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη, την ενθάρρυνση και την υποστήριξη. Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με συναδέλφους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την επιτυχία.
  4. Ανταμοιβή και Ευελιξία: Αναγνωρίζουμε τη σημασία της δουλειάς και προσφοράς σας. Προσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και ευελιξία στις εργασιακές συνθήκες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής σας.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρίας, παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση info@epsilonk.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 520 970 όπως και μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε το ταλέντο σας!

Epsilon Klimatsidas

ΕΨΙΛΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Ι.Κ.Ε.
Εσπερίδων 32, Εύοσμος Θεσσαλονίκης
ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου

Τ.Κ: 56224
Τηλ. 2310 520 970
e-mail: info@epsilonk.gr