Loading...

FAQs - ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 1. Τηλεφωνικά στο 2310 520 970 όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 09:00 έως τις 16:30 

 2. Με e-mail στο sales@epsilonk.gr γράφοντας και τον αριθμό τηλεφώνου σας

 3. Στον αντιπρόσωπό μας μετά από επίσκεψη

1) Αντικαταβολή τραπεζικής επιταγής στο πρακτορείο μεταφορών
2) Αντικαταβολή μετρητών έως 500€ στο πρακτορείο μεταφορών
3) Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό μας πριν την αποστολή (με έκπτωση 3%)

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Αρ. Λογαριασμου: 0026.0350.43.0200383686
IBAN: GR39 0260 3500 0004 3020 0383 686


Αρ. Λογαριασμου: 5264-102806-871
IBAN: GR15 0172 2640 0052 6410 2806 871


Αρ. Λογαριασμου: 2380-0591-101
IBAN: GR51 0110 2380 0000 2380 0591 101

Τιμολόγια αξίας χωρίς ΦΠΑ έως 100,00€ επιβαρύνονται με μεταφορικά 5,00€

 1. Σε όλα τα ανώνυμα προϊόντα αυτό είναι εφικτό αν δεν έγινε ήδη η αποστολή.
 2. Στα επώνυμα όμως προϊόντα αυτό δεν είναι εφικτό. Μετά την επιβεβαίωση με e-mail ή με FAX η παραγγελία οριστικοποιείτε και αν τυπώθηκε τίποτα δεν αλλάζει πλέον.

Ανώνυμα προϊόντα και μόνον επιστρέφονται εντός 15 ημερών σε συνεννόηση με την διεύθυνση και με το πρακτορείο μεταφορών που σας τα παρέδωσε. 

 1. Μακέτα είναι ο ηλεκτρονικός σχεδιασμός του σχεδίου εκτύπωσης.
 2. Κλισέ είναι η αποτύπωση της μακέτας σε ειδικό λάστιχο (σφραγίδα), απαραίτητο για την εκτύπωση κάποιων προϊόντων όπως σακούλα, χαρτοσακούλα, αρωματικό μαντηλάκι κλπ. Το κλισέ χρεώνεται μία φορά μόνο στην πρώτη παραγγελία και εφόσον δεν υπάρχουν αλλαγές δεν χρεώνεται ξανά σε επαναληπτική παραγγελία. 

Τα προτεινόμενα από εμάς σχέδια είναι ιδιοκτησία της εταιρείας μας και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων και των φαρμακείων. Για τον λόγο αυτό παραχωρείται μόνο το δικαίωμα χρήσης και όχι κτήσης. Διαφορετικά θα πρέπει ο πελάτης να δημιουργήσει μακέτα δικιά του αποκλειστικά, αλλά φυσικά με το ανάλογο τίμημα. Στις περιπτώσεις που επιβαρύνεται ο πελάτης με μακέτα η κλισέ έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή των, αλλά μόνο το τμήμα που περιέχει τα προσωπικά του στοιχεία. Εκτός και αν η μακέτα - κλισέ είναι φιλοτεχνημένη για την αποκλειστική χρήση του πελάτη. 

Η διαδικασία παραγωγής στα επώνυμα αυτά προϊόντα είναι λίγο διαφορετική. Πρώτα τυπώνεται το προϊόν μετά μορφοποιείται σύμφωνα με τις διαστάσεις και στη συνέχεια  διαπιστώνεται η ποσότητα. Επομένως έχουμε πάντα μια απόκλιση της τάξης του 15%

Τα προϊόντα αυτά ζυγίζονται κατά την παραγωγή, και μάλιστα κατά τεκμήριο προσθέτουμε και 2% περισσότερο προϊόν.  Όμως επειδή το χαρτί σαν προϊόν είναι φιλικό στην υγρασία, είναι δυνατόν ανάλογα με την υγρασία του περιβάλλοντος να χάσει η να κερδίσει βάρος. Έτσι σε διαφορετικές συνθήκες από την ημερομηνία παραγωγής να έχουμε διαφορετικό βάρος έως και 5%

Κάποια προϊόντα που τυπώνονται στο χέρι (μεταξοτυπία) απαιτούν χωριστά την εκτύπωση για κάθε χρώμα.  Δηλαδή πολλαπλάσια τυπώματα από αυτό της μονοχρωμίας .

Η  τοποθέτηση των επιγραφών γενικότερα γίνεται από δικό σας ηλεκτρολόγο. Προαιρετικά και ανάλογα με την περιοχή μπορεί να γίνει από την ΕΨΙΛΟΝ με επιβάρυνση 120,00€ + ΦΠΑ  (απλές τοποθετήσεις) 

Τηλεφωνικά στο 2310 520970  παρέχεται υποστήριξη τις από τις 09:00 έως τις 16:30 τις εργάσιμες μέρες ή στο e-mail  support@epsilonk.gr. Σε ο,τι αφορά το service, αυτό παρέχεται στις εγκαταστάσεις μας μόνο και μάλιστα δωρεάν για τα δύο πρώτα χρόνια της εγγύησης.  Τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος (όχι της απεγκατάστασης ή εγκατάστασης) επιβαρύνουν την ΕΨΙΛΟΝ εφόσον το προϊόν είναι εντός εγγύησης.

Η επώνυμη παραγγελία και μόνον, διασφαλίζεται από την πλευρά μας με ένα συμβολικό ποσό  επειδή το προϊόν αυτό αν κατασκευαστεί είναι άχρηστο για οποιονδήποτε άλλον και δεν επιστέφεται πλέον. 

Κατά την διάρκεια της παραγωγής η σακούλα πρεσάρεται δημιουργόντας μια σαγρέ επιφάνεια ούτως ώστε όταν ανοίγει η σακούλα με τα δάκτυλα να μην ξανακολλάει λόγο του στατικού ηλεκτρισμού.
Έτσι έχουμε μια σακούλα και αισθητικά όμορφη αλλά και λειτουργική.
Επεξεργασία της σακούλας ούτως ώστε αυτές να είναι δεμένες στο επάνω μέρος σαν μπλοκ και να κόβουμε την σακούλα από το στέλεχος μία-μία.
Αυτό εξυπηρετεί στην λειτουργικότητα και τάξη του φαρμακείου μας καθώς επίσης και να κρεμάμε τις σακούλες από γαντζάκι.
Το πολυαιθυλένιο σαν πρώτη ύλη παράγεται απο το πετρέλαιο και χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την πυκνότητα των μορίων.
 1. Υψιμοριάκο σημαίνει ότι τα μόρια του πολυαιθυλενίου έχουν την μεγαλύτερη δυνατή πυκνότητα και επομένως μας δίνουν λεπτό και ανθεκτικό φύλλο πλαστικού.
 2. Μεσομοριακό πολυαιθυλένιο σημαίνει υλικό με χαμηλότερη πυκνότητα άρα μας δίνει πλαστικό με μικρότερη αντοχή.
 3. Αναγεννημένο πολυαιθυλένιο σημαίνει υλικό που προήλθε από ανακύκλωση, αυτό σημαίνει ότι το υλικό έχει χάσει τις ιδιότητες του και για αυτό μας δίνει πλαστικό που άν και χοντρό δεν είναι αντοχής.
Φυσικά το υψιμοριακό υλικό κατά πολύ ακριβότερο, λόγο του ότι όμως μας δίνει πολύ λεπτή σακούλα και μεγάλης αντοχής το αποτέλεσμα είναι τεμαχιακά να έχουμε την καλύτερη τιμή.

Θερμοκόλληση είναι ο τρόπος συγκόλλησης πλαστικών υλών  που με υψίσυχνη μηχανή κόβουμε και κολλάμε ταυτόχρονα. Ο τρόπος αυτός εξασφαλίζει ομοιομορφία στην παραγωγή προϊόντων από φύλλα πλαστικού και συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο γαζώματος εξασφαλίζει μεγαλύτερη παραγωγή.

Θερμομεταφορά είναι η μεταφορά με την βοήθεια της θερμοκρασίας και πίεσης της εικόνας από ειδικό χαρτί σε ύφασμα (εκτύπωση σε μπλουζάκια μακό). Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσουμε έγχρωμη εικόνα σε ύφασμα.

1) Μεταφορική εταιρία
2) ΕΛΤΑ Courier

Cookies

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ερώτηση ασφαλείας

Διεύθυνση

 • Εσπερίδων 32
 • ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου, Εύοσμος Θεσ/νίκης
 • Τ.Κ. 56224

 • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
 • Ωραιόκαστρο
 • Τ.Κ. 57013, Τ.Θ. 215

Επικοινωνία

 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 2310 520 970
 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ: 101
 • ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: 103
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: 106
 • FAX: 107
 • e-mail: info@epsilonk.gr

Εγγραφή στο newsletter